Groentecurry met aardappelen broccoli

Groentecurry met aardappelen broccoli

Groentecurry met aardappelen broccoli

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

350 gr aardappelen in blokjes
500 gr broccoliroosjes
4 eetlepels plantaardige olie
2 ontvelde vleestomaten in parten
6 eetlepels Indiase kruidenpasta (Patak‘s, pot 280 gr)
1 dl yoghurt

Bereiden

Kook de aardappelen in ruim kokend water in ± 3 minuten beetgaar en
kook daarna de broccoli in ± 2 minuten beetgaar.
Spoel de aardappelen en de broccoli onder koud stromend water af en laat
ze uitlekken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 3-5 minuten.
Voeg de tomaat en de kruidenpasta toe, schenk er 1 dl water bij en breng
het geheel aan de kook.
Roer er van het vuur af de yoghurt door en serveer de curry direct met
rijst.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus